Winkelwagen

Boxrooster Regular Short 95x50cm
Kleur: black
Maat: STÜCK
3 x € 25,50

Pikeur

Sinds 1957 beweegt Pikeur zich vol enthousiasme en fascinatie in de wereld van de paardensport. Traditie en ervaring, de modernste stoftechnologieën en mode impulsen vormen de grondslag voor onze ruitersportkleding, die vandaag de dag wereldwijd een leidende rol speelt. De lifestyle en trendy kledinglijn van Pikeur is afgestemd op de wensen van amazone en ruiter. Functionaliteit en mode zijn de basis voor elke collectie. Dit maakt dat Pikeur toonaangevend is. 

Bekijk collectie

De connectie tussen internationale topsporter van het allerhoogste niveau en Pikeur zorgt ervoor dat de eisen die zij stellen, door Pikeur zorgvuldig ingevuld worden. De perfecte pasvorm van Pikeur rijkleding geniet bij jong en oud een hoog aanzien.

Om het plaatje compleet te maken is Pikeur een samenwerking begonnen met ABUS.

Met het doel om eersteklas rijhelmen te creëren, hebben deze twee merken besloten om hun knowhow samen te voegen om zo ook een grote stap te zetten in de wereld van rijhelmen.

Iedereen wil maximaal comfort ervaren en veilig opstappen. Daarom weet niet alleen Abus dit, maar ook Pikeur, toonaangevende ruitersportleverancier van verschillende Olympische teams.

Al jaren rijden de ruiters van de vertegenwoordigende teams voor Nederland in Pikeur rijjassen. Brokx Sport is importeur van het merk Pikeur in Nederland en daarmee exclusieve verdeler van rijjassen en dressuurfracken voor de Olympische en Paralympische disciplines. De nationale teams die de Nederlandse paardensport vertegenwoordigen op internationale kampioenschappen rijden vandaag de dag nog steeds in de kwaliteitsvolle rijjassen en dressuurfracken van Pikeur.

Sponsor ruiters/amazones
  • Jeroen Dubbeldam
  • Annelies Vorsselmans
  • Imke Schellekens - Bartels
  • Academy Bartels
  • Willem Greve
  • Liesje Vrolijk
  • Nick Nanning
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram